Uw Hypotheek Afsluiten

Wij nemen ook graag met u contact op...

Uw persoonlijke hypotheekadvies

Een goede hypotheek is een hypotheek die past bij uw financiële situatie en de manier waarop u uw leven leeft, nu en later. Onafhankelijk hypotheekadvies van Ooms gaat dus altijd over die twee dingen. Zo weet u niet alleen wat u kunt lenen, maar ook of u uw hypotheek nog kunt betalen als u arbeidsongeschikt raakt of uw baan verliest.

Wij geven advies waarbij het niet uitmaakt of het om uw eerste eigen woning gaat, om een bestaande hypotheek, of een extra hypotheek voor de verbouwing van uw laatste huis.

Eric van Veen Ooms Financieel Advsieurs

Als wij het niet kunnen, kan niemand het

Eric van Veen, Directeur Ooms Financieel Adviseurs

“De kracht van de Ooms Financieel Adviseurs is dat we inmiddels alle scenario’s zijn tegengekomen en deze expertise en ervaringen met elkaar delen. Zo hebben we allemaal de kennis in huis om altijd een oplossing te vinden. En als wij die niet kunnen vinden, dan weet je zeker dat niemand het kan.”

Hypotheekadvies van Ooms: 4 stappen

Stap 1: Uw huidige situatie

Uw huidige situatie is het uitgangspunt. Hoeveel komt er maandelijks binnen en wat zijn uw financiële verplichtingen? Is er bijvoorbeeld nog een studieschuld?

Stap 2: Het bedrag

Vervolgens bekijken we wat de diverse banken u zouden willen lenen. Met een eerste hypotheeklastenberekening op grote lijnen beoordelen we of dat bedrag verantwoord is. Zo niet, dan stellen we de hoofdsom van de hypotheek bij.

Stap 3: Wensen, doelen en mogelijkheden

Vervolgens staan we uitgebreid stil bij uw wensen en doelstellingen. Zijn die te realiseren? Welke risico’s loopt u en wat zijn de effecten op het besteedbaar inkomen? We laten zien welke (levens)verzekeringen u nodig heeft en wat de verschillende hypotheekmogelijkheden zijn.

Stap 4: Hypotheek- en verzekeringsoffertes

Na het adviesgesprek zorgen we ervoor dat er één of meer hypotheek- en verzekeringsoffertes komen. Afhankelijk van het voordeelpakket dat u kiest, spreken we elkaar jaarlijks of eens in de twee of drie jaar. Op die manier blijft uw hypotheek altijd passend.

Waar wilt u een hypotheek afsluiten?