Keurmerken Ooms Financieel Adviseurs

Ooms Financieel Adviseurs is FFP-gecertificeerd: een gecertificeerd financieel planner staat voor kwaliteit, integriteit en deskundigheid. Een gecertificeerd financieel planner is een natuurlijk persoon die is toegelaten tot het register van de Stichting Certificering FFP. Deze stichting stelt zich ten doel om de kwaliteit van het aanbod van financieel planners inzichtelijk te maken; daartoe zijn regels en een norm (het keurmerk FFP) gesteld. Uitsluitend gecertificeerd financieel planners mogen gebruik maken van de titel FFP achter hun naam.

Ooms Financieel Adviseurs is RPA-gecertificeerd. Dit houdt in: registerpensioenadviseur, en is de erkenningsregeling voor de pensioenadviseur.

Ooms Financieel Adviseurs draagt het keurmerk Erkend Hypotheekadviseur: Een goed hypotheekadvies gaat om meer dan geld alleen. Kiest u voor een Erkend Hypotheekadviseur, dan kiest u voor deskundigheid. Hij of zij is namelijk in het bezit van alle vereiste diploma’s, heeft ruime praktijkervaring en volgt elk jaar bijscholing zodat u verzekerd bent van een deskundig en integer hypotheekadvies.

Ooms Financieel Adviseurs zijn aangesloten bij NVHP, Erkend Hypothecair planner. De Erkend Hypothecair Planner inventariseert uw persoonlijke situatie en uw toekomstplannen en -wensen. Ook maakt hij op basis daarvan een prognose van uw financiële situatie op langere termijn. Hij maakt hiervoor gebruik van professionele planningssoftware. Op basis van uw eigen woning of ander vastgoedbezit zoekt de Hypothecair Planner voor u de juiste balans tussen zekerheden en risico’s. Het advies van de Hypothecair Planner gaat verder dan de hypotheek alleen.

 
Registerpensioenadviseur
logo-SEH
logo-FFP
logo-SVC