Gefeliciteerd! Nieuwsgierigheid wordt beloond!

Jij ontvangt namelijk van ons een kortingsvoucher ter waarde van € 150,-! Het enige wat jij nu hoeft te doen is het formulier hieronder in te vullen. Deze voucher ontvang je vervolgens per post en kan je besteden bij één van de acht Ooms vestigingen. Zo makkelijk is het!

Maar let op, want er is nog meer te winnen!

Waarom is jouw beker goud waard?

Niet alleen ontvang jij nu de kortingsvoucher van € 150,-, ook maak jij automatisch kans op de absolute hoofdprijs: een voucher ter waarde van maar liefst € 500,-!

Heb je zelf geen verhuisplannen of hoef je geen hypotheekzaken te regelen? Dan komt jouw kortingsvoucher alsnog van pas! Deze is namelijk overdraagbaar, dus je kan hem ook schenken aan vrienden of familie.

 Zo gepiept! Vul je gegevens in en voor je het weet ligt jouw persoonlijke kortingsvoucher bij jou op de deurmat!

Bij het invullen van het formulier geef je aan akkoord te zijn met de voorwaarden. Wij benadrukken dat wij jouw gegevens niet zullen verspreiden aan derden.


  • Voordat je op Stuur maar op! drukt, controleer nog even of je adres correct is ingevuld. Dit is namelijk het adres waar de kortingsvoucher naartoe zal worden gestuurd. Geen zorgen, dit is het enige doeleinde waarvoor jouw adresgegevens worden gebruikt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.