Wat is Webcam Hypotheekadvies?

U wilt een woning kopen, een hypotheek afsluiten of wijzigen of juist een gratis oriënterend gesprek voeren met een hypotheekadviseur? Maak dan nu een afspraak in onze online agenda.

Nadat u in onze online agenda een afspraak hebt gemaakt voor een Webcam Hypotheekadvies, krijgt u een persoonlijke hypotheekadviseur toegewezen. Samen met deze persoonlijke hypotheekadviseur gaat u het gehele traject van hypotheekaanvraag doorlopen. Met deze persoonlijke hypotheekadviseur voert u de online gesprekken via de webcam en kunt u buiten de online gesprekken om, ook bellen of mailen. Maar er komt natuurlijk veel meer kijken bij een Webcam Hypotheekadvies, lees dus snel verder en kom te weten hoe Webcam Hypotheekadvies bij Ooms Financieel Adviseurs werkt.

Eerste webcamconsult hypotheekadvies – Gratis kennismaking
Na het eerste webcamconsult hypotheekadvies, welke vooral ter kennismaking is, berekent uw persoonlijke hypotheekadviseur de maximale hoogte van uw hypotheek en krijgt u een indicatie van de maandelijkse lasten. Vervolgens kunt u gericht op zoek naar uw droomhuis. Overigens heeft Ooms Financieel Adviseurs diverse hypotheekrekentools beschikbaar gesteld zodat u ook zelf berekeningen kunt maken en zo inzicht te krijgen in uw situatie.

Tweede webcamconsult hypotheekadvies – Start van het hypotheektraject
Voorafgaand aan het tweede webcamconsult hypotheekadvies geeft u uw hypotheekadviseur opdracht het hypotheektraject op te starten. Wat wij hierbij van u vragen is het invullen van een vragenlijst en het uploaden van documenten zoals bijvoorbeeld een werkgeversverklaring en recente loonstrook. Uiteraard kunt u dit allemaal eenvoudig en snel online doen in een voor u aangemaakte online klantmap. Aan de hand van deze gegevens zal uw persoonlijke hypotheekadviseur alles analyseren en een eerste advies opstellen, waarbij een aantal rente- en inkomensrisico’s worden doorgerekend.

Derde webcamconsult hypotheekadvies – Het advies
In een derde webcamconsult hypotheekadvies presenteert uw persoonlijke hypotheekadviseur zijn advies. Vanzelfsprekend kunt u hierbij uw aanvullende wensen kenbaar maken en kunt u samen met uw hypotheekadviseur bespreken wat er volgens u nog nodig is om tot een maatwerk hypotheekadvies te komen. Dit maatwerk hypotheekadvies wordt vervolgens door uw persoonlijke hypotheekadviseur omgezet in één of meerdere aanvragen voor hypotheekoffertes. Na het aanvragen van de offerte(s) regelt uw persoonlijke hypotheekadviseur een onafhankelijke adviseur die uw woning taxeert en helpt hij u ook aan een notaris.

Vierde webcamconsult hypotheekadvies – Het acceptatiegesprek
Op het moment dat uw persoonlijke hypotheekadviseur de offerte(s) heeft ontvangen, neemt deze contact met u op voor het maken van een vierde webcamconsult hypotheekadvies, de acceptatieafspraak. Tijdens dit acceptatiegesprek bespreekt u de offerte(s) met uw hypotheekadviseur en zal overgegaan worden tot ondertekening van de winnende offerte. De offerte(s) ontvangt u voorafgaande aan het acceptatiegesprek per mail en de ondertekende winnende offerte kan ook per mail retour worden verzonden aan Ooms Financieel Adviseurs.

Na uw akkoord op de offerte regelt uw persoonlijke hypotheekadviseur de volgende zaken:

           • Uw levensverzekering
           • Uw woonlastenbeschermer bij ziekte, ongeval of werkloosheid
           • Uw bankgarantie wordt gesteld
           • Een afspraak met één van onze adviseurs verzekeringen die u gaat helpen aan een bij u passend pakket zeer voordelige schadeverzekeringen
           • De afrekening die uw notaris maakt controleren en persoonlijk met u bespreken

Dit alles kunt u voor een vast tarief bij Ooms Financieel Adviseurs afnemen. Om het nog aantrekkelijker voor u te maken, bieden wij momenteel ter introductie op deze nieuwe service een speciaal tarief aan voor de eerste 100 Webcam Hypotheekadviezen! Voor 1750 euro regelen wij uw hypotheek!

Omdat Ooms Financieel Adviseurs haar klanten ook na het voltooien van het Webcam Hypotheekadvies bij wil staan, bespreekt uw persoonlijke hypotheekadviseur na afloop met u nog de mogelijkheid voor nazorg. Zo kunt u bijvoorbeeld belastingvoordeel halen uit het Webcam Hypotheekadvies, maar ook hulp bij de jaarlijkse inkomstenbelasting behoort tot de mogelijkheden.

Maak dus snel een afspraak in de online agenda en profiteer van het Webcam Hypotheekadvies van Ooms Financieel Adviseurs!