Gestopt met roken?

Ook dit jaar zijn weer een hoop mensen gestopt met roken, Stoptober 2015 had maar liefst 70.000 deelnemende stoppers. Elk nieuw jaar zijn er altijd een aantal die het ECHT volhouden, dus voor mij reden om deze mensen even van het onderstaande geld-opleverende feit op de hoogte te brengen.

Ben jij 2 jaar geleden al gestopt en heb je een overlijdensrisicoverzekering? Dan is het verstandig om de premie opnieuw te bekijken, het kan je soms tot wel 50% schelen per maand!

Niet alleen stoppen met roken kan een groot verschil maken; ik zat laatst met een echtpaar welke samen een onderneming heeft. Eens in het jaar bespreek ik hun situatie, bekijken we de inkomsten en alle financiële aspecten. Eindstand van het gesprek: ze zijn er 400 euro per maand op vooruitgegaan! Daarnaast kwam in ons gesprek ook nog naar voren dat hij inmiddels 2 jaar geleden gestopt is met roken! We hebben dus direct zijn premie naar beneden kunnen bijstellen. Rendabel gesprek dus.

Deze situatie motiveerde mij tot deze blog.“Jouw leven is maatwerk”

Als je een eigen bedrijf hebt, heb je een accountant nodig, als je een hypotheek afsluit heb je een adviseur nodig, als je alles in een keer wilt doornemen heb je een financieel adviseur nodig. Het is onmogelijk om alles zelf te regelen, ook niet online, waarom niet?

Omdat jouw leven maatwerk is, jouw situatie is maatwerk. Elke situatie is anders en er zijn zoveel mogelijkheden, zoveel banken, zoveel kredieten, zoveel belasting, zoveel regels…

Eens in het jaar een zogenaamde revisie van jouw financiële zaken, kan geld opleveren. Het leert je inzicht te krijgen en meer grip op je situatie. We hebben inmiddels zoveel ervaring en vinden het oprecht belangrijk dat jij uit jouw situatie het beste rendement haalt.

Daarom nodig ik iedereen uit om langs te komen om met mij of één van onze adviseurs een gesprek aan te gaan, om te kijken hoe je het doet, wat we kunnen optimaliseren en waar vraagstukken aan je knagen. Sommige zaken zijn gemakkelijk op te lossen, en als het ingewikkeld wordt, dan raken we niet gestresst, gaan we niet roken, maar lossen we het ook op.

Tot ziens,

Eric van Veen

Volg mij ook op Twitter!

5 antwoorden
  • Avatar
   Eric van Veen zegt:

   Beste Karel,

   Dank voor je reactie op mijn blog. Als e-roker wordt je door de verzekeraars helaas nog altijd gezien als roker. De nicotine krijg je namelijk nog even goed binnen.

   Met vriendelijke groet, Eric van Veen

   Beantwoorden
  • Avatar
   Reaal zegt:

   Goede vraag Karel! Elektronisch roken is gekwalificeerd als roken. Je krijgt namelijk evengoed nog schadelijke stoffen (nicotine) binnen, ook al is dit misschien minder dan bij traditioneel roken. Jij kan dus helaas geen gebruik maken van het niet-rokers tarief. Bij het afsluiten van een verzekering dien je dan ook op de gezondheidsverklaring aan te geven dat je roker bent.

   Beantwoorden
  • Avatar
   Eric van Veen zegt:

   Dag Mariska,

   Graag gedaan. Ik zie je binnenkort graag bij ons op kantoor. Bellen of contact via de webcam kan tegenwoordig ook hoor.

   Groet,

   Eric

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *