Mijn Ooms Hart klopt voor het Familiehuis

Het is, naar mijn mening, het slechtste nieuws dat je kan krijgen, jij of iemand in je familie heeft kanker. De strijd begint.

Als ik daar lang over nadenk lijkt alles niet meer zo belangrijk. We maken ons eigenlijk te vaak druk om kleine dingen, willen altijd het beste, liefst vandaag nog in plaats van morgen. Voor deze mensen staat de tijd echter gewoon stil, elke dag is een dag en de rest telt even niet. Overleven in plaats van leven.

“Dit gaat me aan mijn hart.”

De mensen die strijden tegen deze ziekte worden vaak naar het Erasmus MC Kanker Instituut in Rotterdam doorverwezen. Men reist vanuit vrijwel het hele land deze kant op om specialistische behandelingen te krijgen. Als familie wil je tijdens die behandeling natuurlijk zo dicht mogelijk bij je zieke naaste in de buurt blijven om hem of haar te steunen. Familiehuis Daniel den Hoed maakt dat mogelijk. Hier kunnen familieleden van kankerpatiënten dichtbij het ziekenhuis logeren. Het huis krijgt geen overheidssteun en is vrijwel volledig afhankelijk van giften en donaties en de inzet van vrijwilligers.

In 2018 verhuist de locatie Daniel den Hoed van Rotterdam-Zuid naar de centrumlocatie van het Erasmus Medisch Centrum. Het Familiehuis Daniel den Hoed is dan genoodzaakt mee te verhuizen. Op zwaaiafstand van het Erasmus MC Kanker Instituut wordt een nieuw en groter Familiehuis gerealiseerd. Hiervoor is nog veel geld nodig.

Familiehuis Daniel den HoedOoms heeft daarom besloten om heel 2016 ons Ooms Hart in te zetten voor het Familiehuis. Ooms Financieel Adviseurs doneert €10,- per afgesloten hypotheek. We zullen onze klanten ook op de hoogte brengen dat we dit doen en uitleggen waarom we dit doen. Daarmee hopen wij anderen ook van het belang te kunnen overtuigen. Wellicht doneren er dan meer.  Ook Ooms Makelaars zal doneren, het plan wordt hiervoor momenteel gemaakt.

Het Ooms Hart klopt.

Voor onze medewerkers, voor onze klanten en relaties en voor het Familiehuis Daniel den Hoed.

Ooms bestaat al 90 jaar, we willen graag iets teruggeven. Iedereen verdient een thuis, zonder zorgen en in het geval van het Familiehuis met in ieder geval iets minder zorgen.

Tot ziens,

Eric van Veen

Volg mij ook op Twitter!

Ooms Hart klopt
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *