Woonebeurs Rotterdam Ooms

Hypotheek meeverhuizen of opnieuw afsluiten? Kom naar de Woonbeurs!

Het zoeken naar een ander huis is leuk en spannend. Maar je moet wel weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Natuurlijk, een hypotheek met een lage rente willen we allemaal. Maar misschien zijn er ook andere dingen belangrijk waar je nu niet aan denkt. Onze onafhankelijke adviseurs helpen je graag op weg. Kom op zaterdag 16 of zondag 17 maart langs bij de stand van Ooms op de Woonbeurs Rotterdam + regio voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

De adviesgesprekken op de beurs zijn vrijblijvend en oriënterend. Onze hypotheekadviseurs geven een voorlopig advies over wat je zou kunnen lenen, tegen welke hypotheekrente en wat je maandlasten ongeveer worden. Zo weet je direct welke projecten op de beurs binnen je mogelijkheden vallen. Heb je een andere specifieke financiële vraag? Geen probleem, ook hier kunnen ze een antwoord op geven. Na het gesprek heb je de keuze om een vervolgafspraak in te plannen, waarbij de adviseur uitgebreider op je vragen kan ingaan. Dan kan bijvoorbeeld onderzocht worden of het oversluiten of opnieuw afsluiten van je hypotheek de juiste keuze is.

Niet lang in de wachtrij dankzij buzzer

De Woonbeurs Rotterdam + regio trekt elk jaar weer meer bezoekers. Lang wachten is voor niemand leuk is. Daar hebben we rekening mee gehouden. Nadat je jezelf hebt aangemeld bij de stand van Ooms krijg je een buzzer mee. Je kunt daarna verder met je beursbezoek. Elk kwartier is er ruimte op de stand voor 3 adviesgesprekken. De buzzer gaat af wanneer jij aan de beurt bent. Zo hoef je nooit lang te wachten. Wil je na de beurs verder praten, dan kan er een vervolgafspraak gepland worden op een van onze 8 vestigingen in de regio.

Stand: Ooms Financieel Adviseurs
De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis. Bezoek de website van de Woonbeurs voor meer informatie.

Woonbeurs banner

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *