Ooms Event 15 januari 2015

Ooms Event logo

Ooms Events 2016

Na meerdere succesvolle Ooms Events in 2015 wordt het eerste Ooms Event van 2016 georganiseerd op dinsdag 2 februari 2016. Het Ooms Event is speciaal voor u wanneer u op zoek bent naar een mooie nieuwbouwwoning en graag meer wilt weten over de huidige nieuwbouwprojecten en de financiële mogelijkheden. Het Ooms Event, dat wordt georganiseerd in samenwerking met Rabobank Rotterdam, brengt u in contact met de aanwezige specialisten op het gebied van nieuwbouw, verkoopstyling en interieur, hypotheken en verzekeringen zodat u na deze avond met meer kennis de deur uit gaat.

Wat kunt u verwachten tijdens het eerste Ooms Event van 2016?

Het eerste Ooms Event van 2016 is op dinsdag 2 februari 2016 in Theater Kantine Walhalla; een nieuw begrip in Rotterdam met onder andere uitzicht op Hotel New York en het nieuwbouwproject Boston & Seattle.

Tijdens het Ooms Event wordt, onder leiding van quizmaster Eric van Veen, de Ooms Quiz georganiseerd met veel humor. De spanning stijgt naarmate de avond vordert, want degene die de meeste antwoorden goed heeft, wint de mooie hoofdprijs: een hypotheekadvies ter waarde van maximaal 3000 euro.  Na de Ooms Quiz is er tijd voor een hapje en drankje en kunt u terecht bij de aanwezige specialisten. Het volledige avondprogramma en de aanwezige specialisten vindt u hier.

De ontwikkelaars en ook makelaars van Ooms staan voor u klaar om al uw vragen over de te koop staande nieuwbouwprojecten te beantwoorden. U kunt de financieel adviseurs vragen stellen over het afsluiten van een nieuwbouwhypotheek en ook over verzekeringen. Maak het een interessante avond voor uzelf en vraag in een ongedwongen sfeer over de mogelijkheden voor u.

Ga naar huis met meer kennis en wie weet wel één van die mooie prijzen.

Schrijf het Ooms Event op dinsdag 2 februari 2016 in uw agenda en meld u direct aan.

Kom alleen of samen met uw partner naar het Ooms Event. Meld u snel aan, deelname is gratis en er zijn in totaal 150 plekken beschikbaar. Beleef een leuke avond en maak kans op mooie prijzen met de Ooms Quiz. U kunt u hier aanmelden voor het Ooms Event van dinsdag 2 februari 2016.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *