Taaie stof in een glitterjasje

Regelmatig zit ik met mensen om de tafel die een nieuwbouwwoning (gaan) kopen en hiervoor een nieuwbouwhypotheek moeten afsluiten.

Met een nieuwbouwhypotheek zijn zaken toch net anders en complexer dan een hypotheek voor een bestaande woning, hierdoor heb ik veel informatie die ik moet delen, maar zie dan al snel de ogen langzaam afdwalen en oogleden zwaarder worden. Het is veel, het is taai en soms gewoon saai.

Eric glitterjas

Maar…linksom of rechtsom… ik moet het je uitleggen, want jij hebt die informatie nodig.

Dus ik heb een oplossing gevonden: entertainment! Want wie wil nou niet geëntertaind worden?

Voeg daar nog wat lekkere hapjes, een biertje of wijntje, een dosis humor en een (ont)spannende omgeving aan toe en je hebt alle ingrediënten voor een avond die niet saai is en informatie die gewoon binnenkomt en daar ook blijft hangen.

En zo is de Ooms Quiz geboren, die wij tijdens het Ooms Event doen.

Vraag voor vraag behandel ik, als quizmaster, alle aspecten rondom nieuwbouwhypotheken, druk jij als eerst op het juiste antwoord en doe je dat vaak genoeg? Dan ben jij de winnaar en win je een hypotheekbemiddeling van max 3000 euro! Of een van de andere prijzen: een verkoopstyling, of een Artisan Kitchen blender!

Het is een aanrader, al zeg ik het zelf (wij van wc eend, adviseren wc eend)…

Tijdens het Ooms Event worden veel nieuwbouwprojecten gepresenteerd, denk aan Boston en Seattle, Little C, Capelse Blok en nog vele andere.  Stel je vragen direct aan een van de Ooms Financieel Adviseurs, zij kunnen jouw persoonlijke situatie direct bekijken, stel vragen aan de Ooms Makelaars of aan de Rabobank en geniet van de mooie locatie van Theater Walhalla.

Aanmelden kan nog, maar het gaat hard, dus wees er snel bij.

Ik zie je daar en kijk ernaar uit!

Groeten Eric

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *