Woonbeurs 2018 Rotterdam Ooms financieel adviseurs

Woonbeurs Rotterdam 2018 was een succes!

Afgelopen weekend stonden Ooms Makelaars en Ooms Financieel Adviseurs weer op de Woonbeurs Rotterdam. Het waren twee enorm drukke dagen. Net als vorig jaar heeft de beurs bijna 10.000 mensen getrokken!

De Ooms makelaars hebben de komende nieuwbouwprojecten gepresenteerd. Onze hypotheekadviseurs hebben een hoop bezoekers mogen helpen met het beantwoorden van hun vragen en het berekenen van hun maximale hypotheek. Dit jaar hadden we een unieke werkwijze. We hebben gewerkt met een oproepsysteem voor de hypotheekgesprekken. Erg handig, want zo hoefde niemand in de rij te blijven wachten voor het gesprek. De bezoekers konden zich aanmelden bij onze stand, kregen een buzzer mee en vervolgde hun beursbezoek. Ze moesten zich weer melden bij de stand zodra de buzzer afging. We hebben veel enthousiaste reacties gekregen over dit systeem!

Heb jij de Woonbeurs Rotterdam gemist? Geen paniek. Onze adviseurs staan ook buiten de beurs om voor je klaar. Zelfs in de avonduren. Interesse in een hypotheekgesprek? Bel voor het maken van een afspraak: 010 424 88 10. De eerste afspraak is vrijblijvend en voor onze rekening!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *