BLG

De familie Bergsma woont al acht jaar met hun twee kinderen in een gezellige tussenwoning. Dat past precies. Maar … nummer drie is op komst. Die moet straks ook een eigen slaapkamer hebben, vinden Robert en Annette. Ook de badkamer en de keuken mogen wel wat ruimer…. Robert en Annette hebben pas geleden een klein bedrag geërfd en twijfelen: verbouwen of toch verhuizen? Wat is wijsheid? Want het moet financieel natuurlijk wel leuk blijven.

Wilt u ook verbouwen of verhuizen? Of heeft u andere WoonWensen voor nu of later? BLG Wonen helpt u uw WoonWensen waar te maken. Met producten die passen bij uw woonsituatie. En door samen te werken met de betere onafhankelijke Ooms Financieel Adviseur die samen met u kijkt hoe uw WoonWens werkelijkheid kan worden.

Wonen gaat veel verder gaat dan het hebben van een dak boven je hoofd, vinden wij. Wonen betekent genieten van een eigen persoonlijke plek waar je je met familie en vrienden heerlijk thuis kan voelen. En de financiële kant ervan? Die regelen wij graag voor u!

BLG Wonen. Voel je thuis.