hypotheekadvies en afsluiten ooms financieel adviseurs

Hypotheken

Een goede hypotheek is een hypotheek die past bij je financiële situatie en de manier waarop je je leven leeft, nu en later. Wij geven advies waarbij het niet uitmaakt of het om een eerste eigen woning gaat, om een bestaande hypotheek, of een extra hypotheek voor de verbouwing van je laatste huis.

Onze diensten

Oriëntatiegesprek

Als je nog niets op het oog hebt, krijg je eerst een voorlopig advies. We kijken vrijblijvend naar wat je in principe zou kunnen lenen, wat verstandig is en welke hypotheekvormen bij je passen. Je weet dan meteen wat je kunt gaan bieden als je iets tegenkomt.

Hypotheekadvies

Je hebt een woning gevonden en is je bod is aanvaard? Dan zetten we alle puntjes op de spreekwoordelijke i en maken het advies sluitend. We weten welke banken betrouwbaar zijn, welke voorwaarden en tarieven acceptabel zijn en helpen je een rentevaste periode te kiezen.

Hypotheek afsluiten

Na het definitieve advies komen we nogmaals bij elkaar om de hypotheekoffertes door te nemen en lichten we toe welke documenten we nodig hebben om de hypotheek af te sluiten. Als alle documenten in orde zijn dienen we het dossier in bij de bank.

Hypotheekcheck

Wil je weten hoe je hypotheek verbeterd kan worden? Laat een hypotheekcheck door ons uitvoeren. In een persoonlijk gesprek lichten we alle mogelijkheden aan je toe op basis van je wensen en behoeften.

Hypotheek oversluiten

Heb je een hypotheek en wil je de rente of vorm oversluiten? Wij lichten de mogelijkheden aan je toe en vragen de wijzigingen aan bij de bank.

Over Ooms Financieel Adviseurs

Wij zijn een Rotterdams bedrijf met 8 vestigingen in de regio Rotterdam en Drechtsteden. Ons advies is eerlijk en op maat gemaakt: we vertellen je namelijk niet wat je het liefst wilt horen maar zijn duidelijk over wat je financiële mogelijkheden en beperkingen zijn. Niet alleen voor nu, maar vooral voor in de toekomst. Je kunt er van op aan dat ons advies 100% onafhankelijk is, omdat wij zaken doen met alle grote geldverstrekkers. Verder hebben we alle keurmerken waaraan een bureau voor financieel advies moet voldoen. Bij ons kun je rekenen op:

  • 100% onafhankelijk
  • Keuze uit alle geldverstrekkers
  • Gediplomeerde en erkende adviseurs
  • Korte doorlooptijden
  • 8 vestigingen in de regio Rotterdam en Drechtsteden

Overigens, we heten dan wel Ooms, maar het maakt ons echt niet uit of je een huis wilt kopen via Ooms Makelaars, via een andere makelaar of helemaal zelf.

Paul van den Herik Erkend financieel adviseurJouw mogelijkheden bespreken?

Deze pagina heeft je in het kort laten zien welke mogelijkheden we bieden. We kunnen ons voorstellen dat je hier nog vragen over hebt. Die beantwoorden we graag in een voor jou kosteloos oriëntatiegesprek. Snel schakelen? Bel voor meer informatie of een afspraak: 010 – 424 88 10