onafhankelijk hypotheekadvies ooms financieel adviseurs 1

100% Onafhankelijk Hypotheekadvies

Een goed hypotheekadvies betekent een hypotheek die past bij je financiële situatie en je manier van leven, nu en later.

Wij kijken verder dan alleen je leencapaciteit. We kijken naar jou als persoon en wat je financiële mogelijkheden en beperkingen zijn. Ons advies is eerlijk en op maat. Je zit altijd met een erkende hypotheekadviseur aan tafel die een 100% onafhankelijk hypotheekadvies geeft.

Je kunt zowel bij ons terecht wanneer je een woning bij Ooms Makelaars of via een andere makelaar hebt gekocht.

Onze werkwijze

  1. Kosteloos en vrijblijvend oriëntatiegesprek
    Heb je interesse in een woning, maar nog niks gekocht? Kom dan langs voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. We geven een voorlopig advies over wat je zou kunnen lenen, wat verstandig is en welke hypotheekvormen bij je passen. Zo weet je direct wat je kunt bieden wanneer je je gaat inschrijven voor een woning.
  2. Definitief hypotheekadvies
    Heb je een woning gekocht? Gefeliciteerd! Dan zetten we alle puntjes op de spreekwoordelijke i en maken het advies sluitend. We weten welke banken betrouwbaar zijn, welke voorwaarden en tarieven acceptabel zijn en helpen je o.a. een rentevaste periode te kiezen. Vervolgens vragen we een hypotheekofferte/renteaanbod op bij de bank en regelen we samen taxateur voor het opmaken van een taxatierapport.
  3. Hypotheek afsluiten
    Als we het renteaanbod en taxatierapport hebben ontvangen komen we nogmaals bij elkaar om deze door te nemen en lichten we toe welke documenten we nodig hebben om de hypotheek definitief af te sluiten. Als alle documenten in orde zijn dienen we het dossier in bij de bank. Heb je gekozen voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie en/of een overbruggingshypotheek? Dan vragen we deze gelijk voor je aan.

Wat kost een hypotheekadvies?

Het oriëntatiegesprek is gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek informeren we je over de kosten die bij een eventueel vervolg komen kijken.

Paul van den Herik Erkend financieel adviseurOnafhankelijk hypotheekadvies nodig? Maak vrijblijvend een afspraak!

Deze pagina heeft je in het kort laten zien wat hypotheekadvies inhoudt. We kunnen ons voorstellen dat je hier nog vragen over hebt. Die beantwoorden we graag in een voor jou kosteloos oriëntatiegesprek. Zo weet je zeker dat de lening die je aangaat goed aansluit op je leef- en woonsituatie nu én later. Snel schakelen? Bel voor meer informatie of een afspraak op 1 van onze 8 vestingen naar ons hoofdkantoor: 010 – 424 88 10