Samen uw hypotheek afsluiten

Bij Ooms Financieel Adviseurs kunt u online uw hypotheek afsluiten. Groot voordeel van het online afsluiten van een hypotheek bij Ooms Financieel Adviseurs is dat u er ook op de digitale snelweg niet alleen voor staat. Na het online maken van een afspraak voor een gratis eerste webcamconsult voor hypotheekadvies krijgt u namelijk een persoonlijke hypotheekadviseur toegewezen en gaat u samen met hem op zoek naar welke hypotheek het beste bij u past. Samen uw hypotheek afsluiten dus!

Uw persoonlijke hypotheekadviseur zal u daarbij van a tot z ondersteunen en voor u klaar staan op de momenten dat u dat van hem verlangd. Om het voor u hierbij gemakkelijker te maken, kunnen de online adviesgesprekken ook buiten kantoortijden plaatsvinden. U hoeft dus niet speciaal vrij te nemen van werk om een online adviesgesprek met uw persoonlijke hypotheekadviseur te hebben. Vanzelfsprekend kunt u uw persoonlijke hypotheekadviseur buiten de online adviesgesprekken om ook altijd bellen of mailen voor uw vragen.

Voor Ooms Financieel Adviseurs is uw mening heel belangrijk bij het zoeken naar de hypotheek die het beste bij u past. Gedurende het traject zet uw persoonlijke hypotheekadviseur al zijn vaktechnische kennis in, maar vindt hij het ook belangrijk dat uw blik op de zaak en input ter sprake komt. De beslissingen die worden genomen zullen dus altijd in samenspraak met u tot stand komen. Wel acht Ooms Financieel Adviseurs het belangrijk dat er zoveel mogelijk werk uit uw handen wordt genomen. Alle bijkomende werkzaamheden worden derhalve door uw persoonlijke hypotheekadviseur uitgevoerd, zodat u er verder geen omkijken meer naar heeft.

Leest u gerust verder op onze website voor meer informatie over het online afsluiten van een hypotheek bij Ooms Financieel Adviseurs. Bent u al overtuigd? Dan kunt u natuurlijk ook direct online een afspraak maken voor een Webcam Hypotheekadvies.