Hypotheekadvies in Dordrecht

Hypotheekadvies Dordrecht

Een goede hypotheek is een hypotheek die past bij je financiële situatie en de manier waarop je je leven leeft, nu en later. Wij geven advies waarbij het niet uitmaakt of het om een eerste eigen woning gaat, om een bestaande hypotheek, of een extra hypotheek voor de verbouwing van je laatste huis.

Om dicht bij onze klanten te blijven heeft Ooms Financieel Adviseurs zich op meerdere locaties in de regio Rotterdam en Drechtsteden gevestigd, waarbij iedere vestiging over zijn eigen hypotheekadviseurs beschikt. Voor hypotheekadvies in Dordrecht kan je terecht bij ons kantoor aan Johan de Wittstraat 40.

Erkend Financieel Adviseur Rotterdam André Slager

André Slager Hypotheekadviseur Dordrecht

Onze diensten

Oriëntatiegesprek

Als je nog niets op het oog hebt, krijg je eerst een voorlopig advies. We kijken vrijblijvend naar wat je in principe zou kunnen lenen, wat verstandig is en welke hypotheekvormen bij je passen. Je weet dan meteen wat je kunt gaan bieden als je iets tegenkomt.

Hypotheekadvies

Je hebt een woning gevonden en is je bod is aanvaard? Dan zetten we alle puntjes op de spreekwoordelijke i en maken het advies sluitend. We weten welke banken betrouwbaar zijn, welke voorwaarden en tarieven acceptabel zijn en helpen je een rentevaste periode te kiezen.

Hypotheek afsluiten

Na het definitieve advies komen we nogmaals bij elkaar om de hypotheekoffertes door te nemen en lichten we toe welke documenten we nodig hebben om de hypotheek af te sluiten. Als alle documenten in orde zijn dienen we het dossier in bij de bank.

Hypotheekcheck

Wil je weten hoe je hypotheek verbeterd kan worden? Laat een hypotheekcheck door ons uitvoeren. In een persoonlijk gesprek lichten we alle mogelijkheden aan je toe op basis van je wensen en behoeften.

Hypotheek oversluiten

Heb je een hypotheek en wil je de rente of vorm oversluiten? Wij lichten de mogelijkheden aan je toe en vragen de wijzigingen aan bij de bank.

Over Ooms Financieel Adviseurs

Ons hypotheekadvies is eerlijk en op maat gemaakt: we vertellen je namelijk niet wat je het liefst wilt horen maar zijn duidelijk over wat je financiële mogelijkheden en beperkingen zijn. Niet alleen voor nu, maar vooral voor in de toekomst. Je kunt er van op aan dat ons advies 100% onafhankelijk is, omdat wij zaken doen met alle grote geldverstrekkers. Verder hebben we alle keurmerken waaraan een bureau voor financieel advies moet voldoen. Bij ons kun je rekenen op:

  • 100% onafhankelijk
  • Keuze uit alle geldverstrekkers
  • Gediplomeerde en erkende adviseurs
  • Korte doorlooptijden
  • 8 vestigingen in de regio, waaronder in Dordrecht

Overigens, we heten dan wel Ooms, maar het maakt ons echt niet uit of je een huis wilt kopen via Ooms Makelaars, via een andere makelaar of helemaal zelf. We zitten bij je in de buurt wanneer je woont in de Drechtsteden, zoals: Dordrecht, Alblasserdam, De Klem, Hendrik Ido Ambacht, Kinderdijk, Maasdam, Mookhoek, Nieuw Lekkerland, Oud Alblas, Papendrecht, Puttershoek, ’s Gravendeel, Sliedrecht, Strijen, Tweede Tol, Wieldrecht, Willemsdorp, Zuidpolder of Zwijndrecht. 

Erkend Financieel Adviseur Rotterdam André Slager

Jouw mogelijkheden op een rijtje?

Deze pagina heeft je in het kort laten zien welke mogelijkheden we bieden. We kunnen ons voorstellen dat je hier nog vragen over hebt. Die beantwoorden we graag in een voor jou kosteloos oriëntatiegesprek. Snel schakelen? Bel voor meer informatie of een afspraak naar ons algemene nummer: 010 – 424 88 10

Afspraak inplannen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.