Hypotheekadvies Hellevoetsluis

Ooms Financieel Adviseur, de grootste onafhankelijke hypotheekadviseur in de regio Rotterdam en Drechtsteden.

  • 100% onafhankelijk
  • Keuze uit alle geldverstrekkers
  • Korte doorlooptijden
  • 8 vestigingen in de regio, waaronder 1 in Hellevoetsluis

Een goede hypotheekadvies is een advies dat past bij je financiële situatie en de manier waarop je je leven leeft, nu en later. Wij geven 100% onafhankelijk hypotheekadvies waarbij het niet uitmaakt of het om een eerste eigen woning gaat, om een bestaande hypotheek, of een extra hypotheek voor de verbouwing van je huis.

Je kunt bij ons kantoor in Hellevoetsluis terecht voor:

Oriëntatiegesprek

Als je nog niets op het oog hebt, krijg je eerst een voorlopig advies. We kijken vrijblijvend naar wat je in principe zou kunnen lenen, wat verstandig is en welke hypotheekvormen bij je passen. Je weet dan meteen wat je kunt gaan bieden als je iets tegenkomt.

Hypotheekadvies

Je hebt een woning gevonden en is je bod is aanvaard? Dan zetten we alle puntjes op de spreekwoordelijke i en maken het advies sluitend. We weten welke banken betrouwbaar zijn, welke voorwaarden en tarieven acceptabel zijn en helpen je een rentevaste periode te kiezen.

Hypotheek afsluiten

Na het definitieve advies komen we nogmaals bij elkaar om de hypotheekoffertes door te nemen en lichten we toe welke documenten we nodig hebben om de hypotheek af te sluiten. Als alle documenten in orde zijn dienen we het dossier in bij de bank.

Hypotheekcheck

Wil je weten hoe je hypotheek verbeterd kan worden? Laat een hypotheekcheck door ons uitvoeren. In een persoonlijk gesprek lichten we alle mogelijkheden aan je toe op basis van je wensen en behoeften.

Hypotheek oversluiten

Heb je een hypotheek en wil je de rente of vorm oversluiten? Wij lichten de mogelijkheden aan je toe en vragen de wijzigingen aan bij de bank.

Hypotheekadvies Hellvoetsluis

Bezoekadres Hellevoetsluis

Bruggehoofd 3
3223 DB Hellevoetsluis
0181 – 32 18 49

Erkend adviseur hellevoetsluis connie dekker

Hypotheekadvies in Hellevoetsluis nodig?

Vraag een kosteloos oriëntatiegesprek aan bij Connie Dekker. Snel schakelen? Bel voor meer informatie of een afspraak naar ons algemene nummer: 010 – 424 88 10 of vul het onderstaande formulier in.

Afspraak inplannen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.