Hypotheekadvies Rotterdam

Ooms Financieel Adviseur, de grootste onafhankelijke hypotheekadviseur in de regio Rotterdam en Drechtsteden.

  • 100% onafhankelijk
  • Keuze uit alle geldverstrekkers
  • Korte doorlooptijden
  • 8 vestigingen in de regio

Een goede hypotheek is een hypotheek die past bij je financiële situatie en de manier waarop je je leven leeft, nu en later. Wij geven 100% onafhankelijk hypotheekadvies waarbij het niet uitmaakt of het om een eerste eigen woning gaat, om een bestaande hypotheek, of een extra hypotheek voor de verbouwing van je huis.

De stappen naar een eerste/nieuwe hypotheek:

  1. Gratis oriëntatiegesprek met hypotheekberekening
  2. Sluitend hypotheekadvies met renteaanbod
  3. Hypotheek definitief afsluiten

Onafhankelijk en verantwoord hypotheekadvies

Ons hypotheekadvies is eerlijk en op maat gemaakt: we vertellen je namelijk niet wat je het liefst wilt horen maar zijn duidelijk over wat je financiële mogelijkheden en beperkingen zijn. Niet alleen voor nu, maar vooral voor in de toekomst. Je kunt er van op aan dat ons advies 100% onafhankelijk is, omdat wij zaken doen met alle grote geldverstrekkers. Verder hebben we alle keurmerken waaraan een financieel advies bureau moet voldoen.

Overigens, we heten dan wel Ooms, maar het maakt ons echt niet uit of je een huis wilt kopen via Ooms Makelaars, via een andere makelaar of helemaal zelf.

Jouw mogelijkheden op een rijtje?

Vraag een kosteloos oriëntatiegesprek aan bij een van onze hypotheekadviseurs op de Maadkade 113 in Rotterdam (Noordereiland). Snel schakelen? Bel voor meer informatie of een afspraak naar ons algemene nummer: 010 – 424 88 10. Of vul het onderstaande afsprakenformulier in!

Maak direct een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.