Hypotheekadvies in Rotterdam

Ooms Financieel Adviseurs, de grootste onafhankelijke financieel adviseur in de regio Rotterdam en Drechtsteden.

  • 100% onafhankelijk
  • Keuze uit alle geldverstrekkers en verzekeraars
  • Gediplomeerde en erkende adviseurs
  • Korte doorlooptijden
  • 8 vestigingen in de regio, waaronder een kantoor in Rotterdam

Een goede hypotheek is een hypotheek die past bij je financiële situatie en de manier waarop je je leven leeft, nu en later. Wij geven 100% onafhankelijk hypotheekadvies waarbij het niet uitmaakt of het om een eerste eigen woning gaat, om een bestaande hypotheek, of een extra hypotheek voor de verbouwing van je huis.

Om dicht bij onze klanten te blijven heeft Ooms Financieel Adviseurs zich op meerdere locaties in de regio Rotterdam en Drechtsteden gevestigd, waarbij iedere vestiging over zijn eigen hypotheekadviseurs beschikt. Voor hypotheekadvies in Rotterdam kan je terecht bij ons kantoor aan de Maaskade 113.

financieel adviseurs rotterdam ooms

Hypotheekadviseurs Rotterdam

Adres:
Ooms Financieel Adviseurs
Maaskade 113
3071NJ Rotterdam

Hoe we je kunnen helpen:

Oriëntatiegesprek

Als je nog geen woning op het oog hebt, krijg je eerst een voorlopig advies. We kijken vrijblijvend naar wat je in principe zou kunnen lenen, wat verstandig is en welke hypotheekvormen bij je passen. Je weet dan meteen hoeveel hypotheek je kunt krijgen en binnen welke prijsklasse je woningen kunt gaan zoeken.

Hypotheekadvies

Je hebt een woning gevonden en is je bod is aanvaard? Dan zetten we alle puntjes op de spreekwoordelijke i en maken het advies sluitend. We weten welke banken betrouwbaar zijn, welke voorwaarden en tarieven acceptabel zijn en helpen je een rentevaste periode te kiezen.

Hypotheek afsluiten

Na het definitieve advies komen we nogmaals bij elkaar om de hypotheekoffertes door te nemen en lichten we toe welke documenten we nodig hebben om de hypotheek af te sluiten. Als alle documenten in orde zijn dienen we het dossier in bij de bank.

Hypotheekcheck

Wil je weten of je huidige hypotheek verbeterd kan worden? Laat een hypotheekcheck door ons uitvoeren. In een persoonlijk gesprek lichten we toe welke bespaarkansen je hebt en welke verbetermogelijkheden wij nog meer zien.

Hypotheek oversluiten

Heb je een hypotheek en wil je de rente of vorm oversluiten? Wij lichten de mogelijkheden aan je toe en vragen de wijzigingen aan bij de bank.

Over Ooms Financieel Adviseurs

Ons hypotheekadvies is eerlijk en op maat gemaakt: we vertellen je namelijk niet wat je het liefst wilt horen maar zijn duidelijk over wat je financiële mogelijkheden en beperkingen zijn. Niet alleen voor nu, maar vooral voor in de toekomst. Je kunt er van op aan dat ons advies 100% onafhankelijk is, omdat wij zaken doen met alle grote geldverstrekkers. Verder hebben we alle keurmerken waaraan een bureau voor financieel advies moet voldoen.

Overigens, we heten dan wel Ooms, maar het maakt ons echt niet uit of je een huis wilt kopen via Ooms Makelaars, via een andere makelaar of helemaal zelf.

Jouw mogelijkheden op een rijtje?

Deze pagina heeft je in het kort laten zien welke mogelijkheden we bieden. We kunnen ons voorstellen dat je hier nog vragen over hebt. Die beantwoorden we graag in een voor jou kosteloos oriëntatiegesprek. Snel schakelen? Bel voor meer informatie of een afspraak naar ons algemene nummer: 010 – 424 88 10

Afspraak met een adviseur plannen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.