Over Ooms Financieel Adviseurs

Over Ooms Financieel Adviseurs

Als financieel adviseur moet je natuurlijk interesse in cijfers hebben. Maar de financieel adviseurs van Ooms zijn op de eerste plaats geïnteresseerd in de mensen die om die cijfers gevraagd hebben. We willen werkelijk weten wie er tegenover ons tafel zit. Hoe zit je in elkaar? Wat is van waarde voor jou? En ja, cijfers en berekeningen zijn vaak ingewikkeld. Maar we hebben ervaring in lastige dingen eenvoudig uitleggen en heel veel geduld.

Ooms Financieel Adviseurs is volstrekt onafhankelijk. Je kunt terecht voor:

  • financieel advies
  • hypotheekadvies
  • verzekeringsadvies
  • vermogensadvies

… en elk ander advies met financiële aspecten.

We zijn er ons van bewust dat alle belangrijke beslissingen en gebeurtenissen in je leven financiële consequenties (kunnen) hebben die op hun beurt ook weer raken aan alle facetten en aspecten van je leven. Of je nu een huis koopt, een kind krijgt, van baan verandert, gaat samenwonen of een extreme sport onder de knie wilt krijgen. Met goed advies maak je de beste keuzes voor nu en later.

Waarom kies je voor Ooms?

Als je voor Ooms Financieel Adviseurs kiest, merk je al vanaf het allereerste moment dat het om jou draait.

  • We hebben ons al van tevoren verdiept in jouw situatie en stellen zo de beste vragen
  • Je vindt altijd een Ooms vestiging bij jou in de buurt
  • Je kunt ook ’s avonds of op zaterdag een afspraak maken
  • De eerste afspraak is voor onze rekening
  • We werken snel: je weet vlug waar je aan toe bent
  • Je kunt 24 uur per dag je dossier inzien via onze app
  • We gaan door totdat we de beste voorwaarden voor je hebben gevonden.

Zelfstandig en 100% onafhankelijk

Ooms Financieel Adviseurs maakt deel uit van de Ooms Groep waartoe ook Ooms Makelaars behoort. We werken graag samen met deze collega’s en de Groep geeft ons een uitstekend netwerk. Wel hechten we sterk aan onze zelfstandigheid en onafhankelijkheid. We werken voor alle mensen uit onze regio, ook voor degenen die via een andere tussenpersoon een huis willen (ver)kopen of gekocht hebben.

We werken ook met alle geldverstrekkers en verzekeraars. Geen enkele partij heeft een belang in ons bedrijf en er zijn ook geen productieafspraken. Wel hebben we inmiddels een aantal voorkeurspartijen. Die voorkeur is ontstaan door de kwaliteit van de producten die ze leveren, gecombineerd met een goede premiestelling of leningsvoorwaarden.

Reken maar dat het om jou draait

Ooms is al in 1927 opgericht. Toen was er één vestiging, nu zijn er acht in totaal in de regio Rotterdam en Drechtsteden en werken er in totaal zo’n 120 mensen. Goed opgeleide vakmensen die hun kennis met plezier up-to-date houden en onze pay-off waar willen maken: Reken maar dat het om jou draait. Daarom werken we ook in het weekend en ’s avonds en is de eerste afspraak op onze kosten. We laten graag aan jou over wat je aan ons uit handen geeft: jij kiest hoe ver onze dienstverlening gaat.

Ooms Financieel Adviseurs is sinds 1994 actief als onafhankelijk hypotheekadviseur en -bemiddelaar. Ook dat is steeds breder geworden. Hypotheken zijn nog steeds onze specialisatie, met name nieuwbouwhypotheken, maar we gaan veel verder. Je kunt bij ons terecht voor een compleet pakket van financiële diensten. We werken voor zowel particulieren als zelfstandig ondernemers, directeur-grootaandeelhouders en bedrijven in het mkb.

Paul van den Herik Erkend financieel adviseurVragen?

Heb je nog vragen over ons? Vul ons contactformulier in of neem contact op via hypotheek@ooms.com of 010 – 424 88 10.