Keurmerken Ooms Financieel Adviseurs

Werkwijze financieel advies Ooms Financieel Adviseurs

Keurmerken en mensenkennis: de basis van vertrouwen

Het eerste gesprek dat je met ons hebt, geeft je de kans te ervaren of je je bij ons op je gemak voelt. Zo kun je op basis van je mensenkennis bepalen of je ons wilt vertrouwen. Maar natuurlijk hoef je niet alleen op je intuïtie af te gaan. Integendeel. Uiteraard beschikken we over alle papieren die de Wet op het financieel toezicht van ons vraagt. Daarnaast zijn Ooms allerlei certificaten en keurmerken toegekend. Op deze pagina vertellen we je welke dat zijn en wat ze betekenen.

FFP-keurmerk

Ooms Financieel Adviseurs is aangesloten bij de Federatie Financieel Planners (FFP), de beroepsorganisatie van financieel planners, met rond de 3.700 leden. Wie opgenomen wil worden in het register van de FFP moet voldoen aan allerlei strenge opleidings- en (bij)scholingseisen en een heldere gedragscode. Alle financieel planners van Ooms zijn door de FFP gecertificeerd en hebben het FFP-keurmerk op basis van hun kwaliteit, integriteit en deskundigheid. Lees meer over de FFP en het keurmerk op de site van de branchevereniging.

Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Een goed hypotheekadvies gaat om meer dan geld alleen. Een Erkend Hypotheekadviseur heeft niet alleen alle vereiste diploma’s, maar ook ruime praktijkervaring en volgt elk jaar cursussen of trainingen. Ook bij dit keurmerk hoort een gedragscode. Het keurmerk wordt verstrekt door Stichting Erkend Hypotheekadviseur.

Kwaliteitslabel Erkend Hypothecair Planner

De titel Erkend Hypothecair Planner (EHP) wordt bewaakt door de Nederlandse Vereniging Hypothecair Planners (NVHP). Ooms Financieel Adviseurs is daarbij aangesloten. Het kwaliteitslabel is er voor hypotheekadviseurs op hbo-niveau die de opleiding EHP met goed gevolg hebben afgerond. Erkende planners volgen jaarlijks bijscholing. Kijk ook bij de NVHP zelf.

Paul van den Herik Erkend financieel adviseurVragen?

Heb je nog vragen over onze keurmerken? Vul ons contactformulier in of neem contact op via hypotheek@ooms.com of 010 – 424 88 10.

logo-FFP
erkend financieel adivseur keurmerk logo
erkend hypothecair planner keurmerk logo