verzekeringsadvies bedrijven in rotterdam

Bedrijfsverzekeringen en ondernemersverzekeringen

Ondernemen is risico nemen. Dat mag zo zijn, maar dan wil je die risico’s wel kunnen dragen. Een brand, diefstal, faillissement van een opdrachtgever: jouw onderneming mag er niet aan te gronde gaan. Daarvoor zijn verzekeringen, ze waarborgen het voortbestaan van je bedrijf. Welke je nodig hebt, hangt met van alles samen.

Als ondernemer loop je deels dezelfde risico’s als een particulier (denk aan brand, diefstal, arbeidsongeschiktheid). Maar er zijn ook specifieke gevaren die bij ondernemen horen: bedrijfsaansprakelijkheid, cyberrisico’s, personele risico’s. En dan zijn er nog de specifieke risico’s die bij jouw tak van ondernemen horen. Wie voorraden heeft, moet rekening houden met voorraadverlies. Wie materialen van toeleveranciers betrekt, moet kunnen bouwen op een verzekerde toevoer.

Kies voor een risicoscan

Risicomanagement is de basis onder elke gezonde onderneming. Welke verzekeringen in jouw geval nodig zijn, ontdek je in de risicoscan van Ooms Financieel Adviseurs. Niet te veel, niet te weinig – precies genoeg is de insteek. Maak voor zo’n vrijblijvende risicoscan een afspraak met een van onze verzekeringsadviseurs. In vier stappen is alles geregeld.

 • Stap 1

  Vrijblijvende risico-inventarisatie

  In een vrijblijvend eerste gesprek bij ons op kantoor maken we kennis en inventariseren we welke verzekeringen passen bij jouw manier van ondernemen. We kijken naar de fase waarin je onderneming verkeert en de risico’s die je zelf kunt of wilt dragen.

 • Stap 2

  Verzekeringsadvies

  De uitkomsten uit het gesprek vertalen we voor je in een verzekeringsadvies op maat. Dat voorstel nemen we nog een keer helemaal door, telefonisch of bij ons op kantoor. Moet glas er wel echt in of zit dat al in de huur, bijvoorbeeld? Het definitieve voorstel zetten we voor je op mail.

 • Stap 3

  Verzekeringen afsluiten

  We dienen de aanvraag in bij de verzekeraar – we werken samen met alle grotere aanbieders. Soms heeft die nog aanvullende vragen of eist die een inspectie. We controleren de polis en sturen die naar je door.

  Daarna hebben we minimaal een keer in de twee jaar contact om te kijken of alles loopt zoals het moet en of er geen grote veranderingen in je bedrijf zijn geweest. Natuurlijk kun je bij vragen of als er iets wijzigt ook zelf even bellen.

Begeleiding bij schade

Als de nood daadwerkelijk aan de man is, dan staan we achter je. We begeleiden je bij je claim en kennen alle kleine lettertjes. We hebben korte lijnen met alle verzekeringsmaatschappijen en we zorgen ervoor dat je bedrijfsvoering zo veel mogelijk ongehinderd verder kan lopen.

Is er schade? Bel dan direct naar 010 424 88 03. We helpen je zoveel we kunnen.

Periodieke controle

Als je verzekeringen lopen en we horen niets van je, dan hoor je wél van ons. Periodiek controleren onze verzekeringsadviseurs even of alles nog past en er geen ingrijpende dingen veranderd zijn in je bedrijfssituatie.

Voor deze verzekeringen kun je bij ons terecht

Personeel
Verzekeringen voor o.a. verzuim, ongevallen en aansprakelijkheid.

Persoonlijk
Verzekeringen voor arbeidsongeschiktheid en rechtsbijstand.

Zaken
Verzekeringen van o.a. goederen, inventaris, huurdersbelang, bedrijfsmiddelen, wagenpark, gebouwen, glas en zakenreis.

Internet
Verzekeringen op het gebied van cyberrisico: schade door malware, gijzelingen, identiteitsdiefstal, inbreuken op de privacy en imagoschade.

Verzekeringsadviseur Wendy Denk

Wendy – Verzekeringsadviseur

Doe de ricisoscan

Waarschijnlijk heb je al jaren dezelfde bedrijfsverzekeringen. Toch is het slim om af en toe een verzekeringscheck te doen om te zien of je huidige pakket en verzekeraar nog wel bij je bedrijfssituatie past. Kom langs voor de gratis risicoscan. Tijdens een persoonlijke gesprek controleert onze verzekeringsadviseur of je nog goed gedekt bent, de premie juist is en de voorwaarden kloppen.

Maak vrijblijvend een afspraak om alle verzekeringen door te nemen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.